info_outline T3 är nu en del av A3! A3 är det nya varumärket att lägga på minnet. Läs mer och se våra nya erbjudanden på www.a3.se »

Fiber - framtidssäkrar ditt hem

Med fiber lägger du grunden till ett framtidssäkrat hem. Den digitala utvecklingen sker i rasande fart och användningen av bredband ökar hela tiden och därmed även kraven. Med fiber i ditt hem får du en närmast obegränsad kapacitet, samtidigt som du höjer värdet på din bostad. Har du redan framtidssäkrat ditt hem? Grattis till ett klokt val, nu hjälper vi dig hitta rätt bredbandsabonnemang! 

 

T3 - ger dig ett kraftfullt och pålitligt bredband

Om du vill ha ett kraftfullt bredband byggt för framtiden så har du kommit rätt.Vi ger dig tillgång till ett bredband i världsklass. Vi är den norrländska fiberspecialisten som levererar rejäla bredbandstjänster via fiber. Det betyder att du aldrig behöver känna dig begränsad och kan göra allt du vill - samtidigt! Dessutom driver vi vår kundservice i egen regi, vilket innebär att du som kund kan förvänta dig ett snabbt svar och pålitlig support. Ett rejält bemötande helt enkelt. 

 

 Rejält integritetsmärkt bredband med hastighetsgaranti 

 Stort utbud av bredbandshastigheter, upp till 1000/100 Mbit/s*

 Redundant stamnät för minimala driftstörningar

 Egen supportorganisation, öppet alla dagar

 Brett utbud av tilläggstjänster

 * hastigheten kan variera beroende på vilket nät du tillhör.

 

Se hur kraftfullt bredband du kan få på din ort och beställ direkt!

 

LiveZilla Live Chat Software