#EarthHour – Vi släcker ner för en ljusare framtid. Gör du?

Lördag 25 mars klockan 20.30–21.30 är det återigen dags för världens största miljömanifestation – Earth Hour. Vi på T3 kommer att delta genom att släcka ner vår hemsida under den timmen. Det kommer inte att påverka ditt internet, men du kan gärna stänga av din dator ändå för klimatets och framtidens skull!

Vi släcker ner hemsidan 25 mars mellan klockan 20.30 och 21.30.

Panda Internet Security

Panda Internet Security 2016 är Pandas mest kompletta säkerhetslösning. Förutom de kraftfulla funktioner som finns i Panda antivirus Pro ingår också tjänster som backup och föräldrakontroll.

Backupen säkerhetskopierar dina filer medan föräldrakontrollen gör det möjligt att välja bort visst material som förekommer på nätet, till exempel pornografi och våld.

Det är enkelt att komma igång och programmet har minimal påverkan på din dator och bandbredd. Panda Internet Security är vår mest kompletta säkerhetslösning.

Panda Internet Security 2016 ingår i 3 månader vid beställning av bredband. Därefter kostar programmet 29 kr per månad för 1 dator och 49 kr per månad för 3 datorer. (OBS! Panda är inte kompatibelt med Mac-datorer).

 

Du kan självklart beställa Panda Antivirus 2016 utan att ha bredband från T3. Nu även med stöd för Windows 10!

   Beställ Internet Security  

Ladda ner Internet Security

Panda Internet Security 3 Devices

LiveZilla Live Chat Software