info_outline Äntligen! Snart blir vi A3. Läs mer på www.a3.se »

Vårt reklamkoncept

 

Vårt reklamkoncept Hemma hos Tomas Holmström, utgörs av en serie filmer där vi får följa det tidigare NHL-proffset när han löser vardagssysslor på ett rejält sätt.

Tomas är född och uppvuxen i norrländska Piteå. Han flyttade sedan tvärs över Atlanten där han spelade över 1 000 NHL-matcher för Detroit Red Wings och vann fyra Stanley Cup. Hans specialitet var att stå framför mål för att skymma målvakten och försöka slå in returer. Han ansågs vara världens främste i denna position. Holmström var en mycket uppskattad spelare, tack vare sin vilja att alltid kämpa och slita hårt i varje match - han fick smeknamnet "Demolition Man” i NHL.

Till grund för konceptet ligger T3s kärnvärden: norrländskt, pålitligt och rejält. T3s positionering är tydlig: vi erbjuder våra kunder ett rejält bredband. Och vi är stolta över vårt norrländska arv. Dessutom, oavsett hur man kommer i kontakt med oss så ska man alltid förvänta sig ett rejält bemötande. I Tomas Holmström har vi hittat en perfect match. Han kan representera T3 genom den rejäla norrlänningen som han är. Han är T3 personifierad.

Norrländskt

Pålitligt

Rejält

 

Så här löser Tomas Holmström sina vardagssysslor på ett rejält sätt.

 

Läs mer om våra erbjudanden

LiveZilla Live Chat Software