info_outline T3 är nu en del av A3! A3 är det nya varumärket att lägga på minnet. Läs mer och se våra nya erbjudanden på www.a3.se »

Pålitligt bredband via fiber

Användandet av internet har förändrats radikalt under de senaste åren med ett växande utbud av tjänster som ställer krav på bredbandet. I en tid då internet används till mer än att surfa behöver du riktiga hastigheter, inte bara siffror.

Vi är specialiserade på bredband via fiber vilket ger dig riktiga hastigheter som klarar dagens och morgondagens internettjänster. Vår specialisering på bredband via fiber har inneburit att vi satsat stora resurser på ett kraftfullt och pålitligt stamnät. Vi har rejält tilltagen kapacitet i nätet vilket gör att du alltid surfar i höga hastigheter med en stabil uppkoppling. Med bredband från T3 kan hela familjen surfa, ringa, se film i HD-kvalitet, spela online eller ladda tunga filer utan problem.

Det rejäla finns också i vår kundservice. Vi driver vår kundservice i egen regi vilket innebär korta beslutsvägar och hög kompetens. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabbt svar och pålitlig support. Ett rejält bemötande helt enkelt.

 

Sök på din adress för att ta del av din kampanj

LiveZilla Live Chat Software