#EarthHour – Vi släcker ner för en ljusare framtid. Gör du?

Lördag 25 mars klockan 20.30–21.30 är det återigen dags för världens största miljömanifestation – Earth Hour. Vi på T3 kommer att delta genom att släcka ner vår hemsida under den timmen. Det kommer inte att påverka ditt internet, men du kan gärna stänga av din dator ändå för klimatets och framtidens skull!

Vi släcker ner hemsidan 25 mars mellan klockan 20.30 och 21.30.

Bredband via Stadsnät

Över 750 000 svenska hushåll surfar idag via fiberanslutna stadsnät. Vi är specialiserade på bredband via fiber och ger dig marknadens rejälaste bredband till ett riktigt bra pris.

Stadsnät byggs i regel med fiberteknik vilket möjliggör marknadens snabbaste och mest stabila internetuppkoppling. När du ansluts till ett stadsnät är det i regel två eller tre aktörer inblandade, även om du egentligen bara har kontakt med leverantören av bredbandsaccess.

Först och främst behövs en nätägare som äger infrastrukturen (till exempel en kommun), och därtill har vissa nät en kommunikationsoperatör som ansvarar för nätet (till exempel Telia Öppen Fiber). Slutligen behöver du en leverantör av bredbandsaccess som gör att du kan surfa bortom ditt stadsnät. T3 är en sådan leverantör och vi samarbetar med alla Sveriges stora kommunikationsoperatörer och nätägare.

Sök på din adress för att beställa bredband via stadsnät.

T3 transparent

LiveZilla Live Chat Software