Du har rätt att känna dig trygg på nätet

Vi använder nätet allt mer för varje dag som går. Vi pratar med vänner och familj, bokar resor, fyndar kläder, köper presenter, betalar räkningar, spelar spel och hittar kärleken. Internet skapar möjligheter, och vi på T3 tycker det är viktigt att du kan dra nytta av de möjligheterna – utan att känna dig orolig för din eller din familjs säkerhet. Vårt jobb är att göra din vardag på nätet trygg och säker, så att du kan fokusera på det roliga.  

 

Hot, kränkningar och bedrägerier blir allt vanligare

Du riskerar tyvärr att bli utsatt för en mängd olika risker när du rör dig på nätet. Bedrägerier, identitetsstölder och olika typer av virus blir allt vanligare och risken att någon kommer över dina personuppgifter är tyvärr stor idag. Du som är förälder oroar dig kanske för de hot och kränkningar som barn blir utsatta för på nätet idag, eller för all den information som ditt barn skulle kunna komma över. Du som själv spelar eller har barn som spelar har säkert också stött på den hårda jargong med sexism, homofobi och rasism som tyvärr kan förekomma i e-sportens chattar. Allt detta vill vi på T3 ändra på.

 

Du ska kunna surfa, shoppa och spela tryggt och säkert

Allt det som vi på T3 gör ska bidra till att skapa ett tryggare internet för dig som är kund hos oss. För att göra nätet till en tryggare plats utgår vi ifrån vad du behöver och utvecklar vårt erbjudande tillsammans med dig. Vi har nu tagit fram produkter och tjänster som hjälper dig att trygga din och din familjs vardag på nätet – allt för att ni ska kunna surfa, shoppa och spela tryggt och säkert.

 

Så skapar vi ett tryggare internet

När du väljer T3 får du tillgång till en router med inbyggd brandvägg, säkrare e-post som skyddar dig mot spam och tillgång till en säker backuptjänst för dina ovärderliga släkt och familjefoton. För att skydda dig och din familj ytterligare ingår alltid ett virusskydd och ett internetsäkerhetsprogram från Panda Security när du beställer vårt bredband. Det gör att du bland annat kan

  • skydda dig mot bedrägerier, identitetsstölder och försök till nätfiske
  • skydda din familj mot olämpligt innehåll såsom pornografi, droger och vapen
  • skydda ditt nätverk mot intrång av hackare och andra inkräktare
  • skydda dokument, bilder och känslig information mot så kallade gisslanvirus som CryptoLocker.

 

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer är du välkommen att ta kontakt med oss. Du kan också läsa mer om säkerhetsprogrammet Panda Antivirus Pro 2016 och internetsäkerhetsprogrammet Panda Internet Security 2016 här på vår webbplats.

 

 

 

Om T3

T3 är en bredbandsleverantör som erbjuder bredband i fiberanslutna stadsnät. Företaget har idag drygt 60 000 kunder fördelat på över 160 stadsnät runt om i Sverige. Utöver bredband via stadsnät levererar T3 även serverdriftslösningar till företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare samt tilläggstjänster för både konsumenter och företag. Huvudkontoret finns i Umeå där vi idag är 60 anställda.

 

Bolagshistorik

T3, eller Telecom3 Sverige AB som det fullständiga namnet är, grundades år 2002 i det lilla samhället Vindeln i Västerbottens inland som ett dotterbolag till datadriftsleverantören The IT-Norr Group AB. IT-Norr hade vid tillfället varit en aktiv datadriftsleverantör på svenska marknaden sedan 1997 med 3000 företagskunder. Men redan efter några år hade T3 växt sig större än moderbolaget och 2008 fusionerades bolagen till ett företag som var bättre rustat att möta den växande konkurrensen på marknaden.  Idag är bolaget Telecom3 Sverige AB ett helägt dotterbolag till Telecom3 AB, vilket till största del ägs av bolagets grundare Johan Åsberg och Mikael Holmlund.

T3 transparent

LiveZilla Live Chat Software