Jobba på T3

T3s huvudkontor ligger i Umeå där vi idag är ca 60 anställda. Vi arbetar med alltifrån kundservice och försäljning till teknik och ekonomi.

Vi utmanar bredbandsmarknaden i Sverige med vårt rejäla bredband via fiber. Sedan starten i Vindeln har vi vuxit snabbt och har idag 50 000 kunder runt om i Sverige. Bland annat levererar vi rejält norrländskt bredband till boende i Turning Torso i Malmö. 

Vi ställer höga krav på de personer vi anställer men vi är också angelägna om att skapa goda förutsättningar för att du som person ska växa lika mycket som företaget i stort. En bra början är att du är ambitiös och har ett stort engagemang för att nå resultat. Du gillar att arbeta, prestera och göra skillnad, men fungerar också som en lagspelare. Det är givetvis ett stort plus om du är intresserad av telekombranschen och de produkter vi erbjuder.

 

Företagssäljare T3 med position Sundsvall

Anser du dig vara en riktig norrlänning och brinner för sälj? Vill du ha vackra norrlandskusten som arbetsområde och vara med och starta upp ett helt nytt kontor? Då är det dig vi söker! Nu har du chansen att bli T3:s nya toppsäljare i Sundsvall. Läs vidare och sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande.

Arbetsuppgifter

Som företagssäljare kommer du att utgå från T3:s kontor i Sundsvall. Ditt arbetsområde kommer i huvudsak att vara Sundsvall men du kan komma att bedriva försäljning i angränsande städer om det behovet uppkommer. Du kommer att presentera T3:s erbjudanden till små- och medelstora företag. Dina kunder kommer bland annat att vara fastighetsägare, företagshotell och bostadsrättsföreningar.

Arbetet består av att:
• Boka in möten och träffa företag för att identifiera behov
• Sälja bredbands- och kommunikationslösningar samt serverdrift
• Anordna event med företag och experter för att presentera olika koncept
• Underhålla och vårda kundrelationer

För att ge dig de allra bästa förutsättningarna att lyckas i rollen som företagssäljare kommer din anställning inledas med en introduktion där du får utbildning om företaget, produkterna samt säljmetoder. På T3 finns dessutom goda utvecklingsmöjligheter till att växa in i mer seniora- och ansvarsfulla roller.

Klicka här för att ansöka eller läsa mer!

 

T3 transparent

LiveZilla Live Chat Software