#EarthHour – Vi släcker ner för en ljusare framtid. Gör du?

Lördag 25 mars klockan 20.30–21.30 är det återigen dags för världens största miljömanifestation – Earth Hour. Vi på T3 kommer att delta genom att släcka ner vår hemsida under den timmen. Det kommer inte att påverka ditt internet, men du kan gärna stänga av din dator ändå för klimatets och framtidens skull!

Vi släcker ner hemsidan 25 mars mellan klockan 20.30 och 21.30.

Fiber - för företag som kräver en stabil och kraftfull bredbandsanslutning.

I och med vår specialisering på bredband via fiber har vi gjort stora investeringar på ett kraftfullt och pålitligt stamnät. Vi kan erbjuda oslagbara hastigheter med mycket hög driftsäkerhet tack vare hög kapacitet i nätet och redundanta fiberförbindelser.

 

T3 - ger dig ett kraftfullt och pålitligt bredband

Om du vill ha ett kraftfullt bredband byggt för framtiden så har du kommit rätt.Vi ger dig tillgång till ett bredband i världsklass. Vi är den norrländska fiberspecialisten som levererar rejäla bredbandstjänster via fiber. Det betyder att du aldrig behöver känna dig begränsad och kan göra allt du vill - samtidigt! Dessutom driver vi vår kundservice i egen regi, vilket innebär att du som kund kan förvänta dig ett snabbt svar och pålitlig support. Ett rejält bemötande helt enkelt. 

 

 Stort utbud av bredbandshastigheter, upp till 100/100 Mbit/s

 Redundant stamnät för minimala driftstörningar

 Egen supportorganisation

 Brett utbud av tilläggstjänster

 

Se hur kraftfullt bredband du kan få på din ort och beställ direkt!

 

LiveZilla Live Chat Software