info_outline T3 är nu en del av A3! A3 är det nya varumärket att lägga på minnet. Läs mer och se våra nya erbjudanden på www.a3.se »

T3 ISDN Gateway

 

ISDN DUO stängs ner
Telia stänger ner ISDN Duo vilket påverkar tusentals kunder med gamla växellösningar. Alla som berörs måste byta till en alternativ tjänst innan den 31 december 2014.

Vilka alternativ har du?
För dig som fortfarande har en fungerande ISDN-växel och inte har för avsikt att byta ut den riktigt än har vi tagit fram en lösning, en ISDN-ersättare som vi kallar T3 ISDN Gateway. Med den kan du behålla din nuvarande växel men du ringer via IP-telefoni istället för via kopparlina.


Enkelt och billigt att komma igång med T3 ISDN Gateway
Installationen är snabb och görs enkelt av er själva under handledning av våra tekniker. På detta sätt kan ni fortsätta driften av den befintliga växeln tills det ter sig fördelaktigt att byta telefonisystem. Smidigare än så blir det inte, ni använder er nuvarande lösning precis som vanligt. 

Inga dyra investeringskostnader. Ni behöver inte programmera om eller byta något i nuvarande lösning. Dessutom låg månadsavgift och låga samtalskostnader.

 

Välkommen att kontakta oss för offert.

Ring 0770-350 300 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig
LiveZilla Live Chat Software