#EarthHour – Vi släcker ner för en ljusare framtid. Gör du?

Lördag 25 mars klockan 20.30–21.30 är det återigen dags för världens största miljömanifestation – Earth Hour. Vi på T3 kommer att delta genom att släcka ner vår hemsida under den timmen. Det kommer inte att påverka ditt internet, men du kan gärna stänga av din dator ändå för klimatets och framtidens skull!

Vi släcker ner hemsidan 25 mars mellan klockan 20.30 och 21.30.

Pålitliga tjänster

Användandet av internet har förändrats radikalt under de senaste åren med ett växande utbud av tjänster som ställer krav på bredbandet. I en tid då internet används till mer än att surfa behöver du riktiga hastigheter, inte bara siffror.

Vi är specialiserade på bredband via fiber vilket ger dig riktiga hastigheter som klarar dagens och morgondagens internettjänster. Vår specialisering på bredband via fiber har inneburit att vi satsat stora resurser på ett kraftfullt och pålitligt stamnät. Vi har rejält tilltagen kapacitet i nätet vilket gör att du alltid surfar i höga hastigheter med en stabil uppkoppling. Med bredband från T3 kan hela familjen surfa, ringa, se film i HD-kvalitet, spela online eller ladda tunga filer utan problem.

T3s stamnät är redudant för att ge våra privat- och företagskunder minimal nertid på bredbandsanslutningen. Trafiken routas automatiskt om vid en eventuell avgrävning som påverkar vår stamnät.

Det rejäla finns också i vår kundservice. Vi driver vår kundservice i egen regi vilket innebär korta beslutsvägar och hög kompetens. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabbt svar och pålitlig support. Ett rejält bemötande helt enkelt.

 

Beställ rejält bredband

 

LiveZilla Live Chat Software