info_outline T3 är nu en del av A3! A3 är det nya varumärket att lägga på minnet. Läs mer och se våra nya erbjudanden på www.a3.se »

VPN 

 

VPN, Virtual Private Network, är en datakommunikationslösning som ger anslutna arbetsplatser och användare tillgång till företagets gemensamma resurser.

Det virtuellt privata nätverket är en teknik som används för att skapa en säker förbindelse eller ”tunnel” mellan två punkter i ett icke-säkert datanätverk (till exempel Internet). Länkarna mellan noderna i ett virtuellt privat nätverk skapas över logiska anslutningar eller virtuella kretsar mellan värdar i det underliggande nätverket.

 

Vad är site-to-site VPN?

En av de vanligaste implementeringarna av VPN är site-to-site VPN, där en plats värd nätverksresurser är ordentligt ansluten via VPN till en annan plats (som också kan vara värd resurser); vanligen de två platserna är en del av samma organisation.

 

  • Möjlighet att ansluta kontor till core nät
  • Möjlighet att skicka känslig information över osäkra publika nätverk, t.ex. Internet
  • Snabb och enkel setup av VPN nät utan manuell konfigurering
  • Möjlighet att koppla ihop kontor med varandra över Internet

 

Vill du veta mer? Fyll i dina kontaktuppgifter i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort. Eller ring oss direkt på 0770-350 300. 

 

Produktblad

Läs mer om Wifi, Redundans och Brandvägg.

Ring 0770-350 300 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig
LiveZilla Live Chat Software