#EarthHour – Vi släcker ner för en ljusare framtid. Gör du?

Lördag 25 mars klockan 20.30–21.30 är det återigen dags för världens största miljömanifestation – Earth Hour. Vi på T3 kommer att delta genom att släcka ner vår hemsida under den timmen. Det kommer inte att påverka ditt internet, men du kan gärna stänga av din dator ändå för klimatets och framtidens skull!

Vi släcker ner hemsidan 25 mars mellan klockan 20.30 och 21.30.

Vi söker fler duktiga Återförsäljare!

T3 utvecklar och säljer tjänster inom telekommunikation. Vår satsning på rejält bredband via fiber har varit och är framgångsrik, mycket tack vare att vi tillsammans med våra kunder ställer höga krav på vår tillgänglighet och service.

Vi befinner oss i en expansiv fas med en hög tillväxttakt och vi söker ständigt nya samarbetspartners som vill återförsälja våra tjänster inom bredband, telefoni och serverdrift. Både till konsument- och företagsmarknaden. Som återförsäljare till marknadens rejälaste bredband ställer vi krav på ditt kunnande och din drivkraft, men vi hjälper dig också med utbildning, säljverktyg och coachning. Som återförsäljare till T3 kan du utöka ditt sortiment och erbjudan dina kunder en helhetslösning genom att paketera dina erbjudanden tillsammans med våra tjänster. Inga återförsäljare är för små eller för stora. Vi skräddarsyr ett upplägg anpassat för din verksamhet.

LiveZilla Live Chat Software