info_outline T3 är nu en del av A3! A3 är det nya varumärket att lägga på minnet. Läs mer och se våra nya erbjudanden på www.a3.se »

Vi söker fler duktiga Återförsäljare!

T3 utvecklar och säljer tjänster inom telekommunikation. Vår satsning på rejält bredband via fiber har varit och är framgångsrik, mycket tack vare att vi tillsammans med våra kunder ställer höga krav på vår tillgänglighet och service.

Vi befinner oss i en expansiv fas med en hög tillväxttakt och vi söker ständigt nya samarbetspartners som vill återförsälja våra tjänster inom bredband, telefoni och serverdrift. Både till konsument- och företagsmarknaden. Som återförsäljare till marknadens rejälaste bredband ställer vi krav på ditt kunnande och din drivkraft, men vi hjälper dig också med utbildning, säljverktyg och coachning. Som återförsäljare till T3 kan du utöka ditt sortiment och erbjudan dina kunder en helhetslösning genom att paketera dina erbjudanden tillsammans med våra tjänster. Inga återförsäljare är för små eller för stora. Vi skräddarsyr ett upplägg anpassat för din verksamhet.

Ring 0770-350 300 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig
LiveZilla Live Chat Software